Chef Gunther Keulen maakt je bezoek aan de Theaterhoeve compleet en legt je vóór elke voorstelling culinair in de watten. De sfeervolle gewelvenkelder is het decor van exclusief restaurant ‘’In Mensa’’ en bied ruimte voor slechts 50 gasten welke gastronomisch willen genieten. Met een maandelijks wisselend Chef’s menu, geniet je van heerlijke gerechten met een goed glas wijn, vers getapt biertje of een ander drankje.
Restaurant In Mensa is alleen te bezoeken met een geldig ticket voor de voorstelling van diezelfde dag en dinerarrangementen zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop, tot één week voor aanvang.
Tip! Ná elke voorstelling is het mogelijk om bij In Mensa met je gezelschap te genieten van ons naborrel-arrangement. Dit kun je vooraf reserveren, maar ook vóór en tijdens de pauze van een voorstelling. Let op, vol is helaas vol.
Over Chef Gunther Keulen
Patron-cuisinier Gunther Keulen is een echte culinair vakman en al sinds 1983 achter het fornuis te vinden. In 1991 nam hij Auberge Oasis in Oirsbeek over, maar bouwde daarvoor al een goede staat van dienst op. Zo werkte hij o.a. bij 3 sterrenrestaurant Scholteshof in Stevoort (België) en 2 sterrenrestaurant Hotel Prinses Juliana in Valkenburg.
Je boekt het chefsmenu eenvoudig bij je tickets voor een voorstelling. Staat er op het menu iets wat niet naar jouw smaak is of zijn er andere dieet- of vega(n)wensen? Dan horen we graag van je op info@theaterhoeve.nl of +31 (0)85 060 9626. Aanpassingen doorgeven kan tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang, hierna kunnen we geen wijzigingen meer doorvoeren.
Let op! Het is bij je reservering belangrijk dat alle restauranttickets voor jou en je gezelschap in één bestelling worden geboekt bij je theatertickets. Kun je geen of niet voldoende restauranttickets kopen? Dan betekend dit dat Restaurant In Mensa helaas voor deze avond vol zit.
Oktober 2025
Voorgerecht
Sesamring gevuld met salade en gerookte kipfilet, daarbij een kerrie-saus.
Hoofdgerecht
Gebakken runderbiefstuk met een jus van rookvlees en aardappel en groenten garnituur.
Nagerecht
Appelschijf met kaneelijs, bedekt met amarettischuim en daarbij een heerlijke Amaretto sabayon.
€47,50 p.p.
inclusief een glaasje bubbels
December 2025
Voorgerecht
Zoet/zure rode kool salade met een pastrami van zwijnshaas en sojasaus
Hoofdgerecht
Gebakken hertenfilet met een spek- uiensaus en een bijpassend groenten en aardappel garnituur.
Nagerecht
Witte chocolade tiramisu met speculaasijs en een heerlijke kersensabayon.
€47,50 p.p.
inclusief een glaasje bubbels
Voorjaar 2026
Voorgerecht
Huisgemaakte rollade van zalm met verse piccalilly en een mosterd/dillesaus.
Hoofdgerecht
Gebakken kalfsmedaillons met een sjalottensaus en Hollandaise saus met gerookte sjalotten en een bijpassend groenten en aardappel garnituur.
Nagerecht
Huisgemaakte mokka ijsparfait met steranijs sabayon en een koffiesaus.
€47,50 p.p.
inclusief een glaasje bubbels
Naborrelen?
Wij reserveren een tafeltje bij ons Restaurant In Mensa en serveren een heerlijke borrelplank met kaas, worst, noten, olijven, brood, bitterballen en dips.
€14,50 p.p.
inclusief 2 consumpties